Botimet

Kolegji ISPE - SONDAZH: NJOHURIT E QYTETARËVE TË KOSOVËS PËR BE-në

Avni Mazrreku - “Overview of the EU Best Practices on Local Government”
                        “Local Government in Switzerland, Germany and Slovenia”
                        “Croatia in the EU Integration Process – Case Study”
                        “The Role of the UN in Kosovo”
                        “EU Enlargement as Solution for the New Composition of the Western
                        "Balkans”


REVISTA ISPE PRESS -  Revistë e Kolegjit ISPERiza Shillova - “The role of leadership in leading of security institutions”Samedin Mehmeti -  “Ndikimi i presionit shoqëror në sjelljet devijante dhe teoritë e
                              ndryshme rreth këtij ndikimi”Muhamer Pajaziti - “Basic freedoms in the EU Internal Market”
                            “Western Balkan in the Path toward European Integration”


Disa nga punimet e lartëpërmendura janë në botim e sipër në revistën shkencorë të Kolegjit ISPE

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014